Decoratiuni sala

Masa este locul unde oaspeţii vor petrece, probabil, mult timp, în special la nunţile tradiţionale cu nenumărate feluri de mâncare, aşa cum ne place nouă, românilor , să petrecem. De aceea, aranjarea meselor necesită multă atenţie din partea noastră.

Fiecare oaspete va fi surprins să găsescă la locul său o cutiuţă – cadou, aşezată în dreptul farfuriei sau chiar în farfurie. Ea ascunde o surpriză pe care musafirul o va lua cu el acasă, ca un memento al bucuriei trăite alaturi de cei doi miri.

Pentru ca toamna ne rasfata privirile cu un spectacol de culori, nu ne ramane decat sa stim sa ne bucuram si sa pretuim ceea ce este in jurul nostru. Natura ne ofera cele mai spectaculoase decoruri, in special toamna…

O plimbare prin padure inainte cu cateva zile de nunta dumneavoastra va fi o adevarata relaxare pentru trup si suflet. In plus va va da posibilitatea sa culegeti frunze viu colorate sau fructe de padure pe care apoi le puteti folosi pentru decorarea salii de nunta.

Spre exemplu un cos amuzant din nuiele poate fi umplut cu crizanteme, flori specifice acestui sezon, si cateva din frunzele culese. O alta parte din frunzele viu colorate le puteti coase pe partea vizibila a fetelor de masa. Suporturile pentru lumanari le puteti imbraca tot in frunze colorate pe care le legati cu rafie.

Fiti creativi! Puteti transforma micile inconveniente in oportunitati. De exemplu, un stalp din mijlocul unei sali de nunta poate parea la prima vedere a fi un inconvenient. Dar cu putina imaginatie il puteti transforma intr-un obiect decorativ care, in final, va fi foarte admirat de catre nuntasi. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa “imbracati” stalpul intr-un material asortat cu culorile de baza ale nuntii. Fixati de material iedera si trandafiri albi de gradina cu ajutorul unei sarmulite, astfel incat sa arate ca in imaginile de mai jos.

O alta modalitate de a “masca” existenta unui stalp intr-o sala de nunta este de a fixa voal alb cu ajutorul unei sarme de jur imprejurul stalpului. La colturile stalpului se vor fixa tot trandafiri albi sau colorati, in fuctie de preferinte.

Cu florile care nu au tulpina si care nu pot fi folosite la aranjamentele florale puteti realiza un alt decor festiv folosind un bostan pe care il veti aseza pe voal alb.

Daca aveti intrebari legate de preturi si mai multe informatii ne puteti

contacta la nr 0762 847 847 Costel Dumitru.

 

 

Premium Wordpress Themes Free Wordpress Themes