Foto

Unul dintre marile citate despre fotografie a fost dat de Bettina Rheims , un mare fotograf profesionist francez si suna in felul urmator: „A fotografia înseamnă mai mult decât a apăsa pe un buton”.

PASIUNEA este in primul rand cea care nea adus aici. Datorita pasiunii pentru fotografie, punem in slujba dumneavoastra priceperea si creativitatea echipe noastre pentru a surprinde imagini cat mai sugestive si naturale.

ECHIPAMENTUL folosit este de ultima generatie pentru fotografii profesionale, inregistrari video deosebite si sonorizari de execptie.

Echipa noastra este o PREZENTA ELEGANTA, placuta si discreta, care surprinde cu o abilitatea deosebita toate momentele cheie ale evenimentului dumneavoastra, fara a incomoda bunul mers al evenimentului.

SERIOZITATEA si RESPECTUL cu care tratam fiecare client in parte, PROFESIONALISMUL de care dam dovada, PRETUL SCAZUT , ne recomanda ca fiind o ALEGERE PERFECTA atunci cand va ganditi sa pastrati vii amintirle de la evenimentele foarte importante din viata dumneavoastra cum ar fi: nunta, botezul, aniversari onomastice, diverse ocazii speciale etc.

Daca aveti intrebari legate de preturi si mai multe informatii ne puteti

contacta la nr 0762 847 847  Costel Dumitru.

 

Premium Wordpress Themes Free Wordpress Themes