Lumini

Daca pana anii trecuti, salile folosite pentru evenimente gen nunti, botezuri sau evenimente private, erau dominate de aranjamente cu baloane si confeti, s-a evoluat catre utilizarea de lumini arhitecturale, care au calitatea de a transforma orice sala de eveniment intr-o locatie splendida, creand astfel o atmosfera placuta. Iluminatul este arta picturii cu lumina pentru a construi un fundal cu adevarat magic pentru cele mai frumoase si bine planificate zile din viata voastra, împreuna, ca si cuplu. Luminile aduc nunta sau evenimentul tau la viata, o imbraca, o completeaza iar impreuna cu florile, decoratiunile si locatia aleasa vor crea un spatiu de divertisment primitor si elegant. Secretul consta in tipul de iluminare, locul plasarii luminilor si scopul acestora in vederea consolidarii si impulsionarii aspectelor deja frumoase ale nuntii tale.

De ce sa folosesti lumini de decor la evenimentul tau?

Luminile sunt unul dintre acele elemente, alaturi de miros, temperatura si atingere, care subliminal influenteaza atmosfera evenimentului dvs. Noi imbinam cea mai noua tehnologie cu viziunea si stilul dvs. dar si cu creativitatea noastra pentru a realiza cea mai potrivita varianta pentru locatia si tipul de eveniment pe care il doriti. Fiind si extrem de versatil, iluminatul este una dintre modalitatile cele mai eficiente de a face evenimentul dumneavoastra exceptional. Puteti alege cum veti trasforma sala dvs. sau intrarea in sala evenimentului astfel incat sa arate exceptional fie schimband culoarea salii, fie schimband culoarea peretilor sau doar luminand personalizat masa la care se afla persoanele sarbatorite sau principalii protagonisti ai respectivului eveniment.
Luminile arhitecturale sunt plasate pe sol cu fata la perete sau pe acel element al camerei pe care doriti sa-l luminati. In functie de efectul pe care il doriti, se poate plasa doar un fascicul concentrat de lumina sau o raspândire difuza de culoare, o atingere de albastru pe anumite obiecte sau se pot lumina peretii in totalitate, unul dintre expertii nostri in iluminat va alege luminile adecvate pentru ceea ce aveti nevoie si pentru a va garanta un ambient extraordinar. Majoritatea clientilor doresc sa adauge culoare in sala pe care si-au ales-o si poate chiar vor sa re-creeze un efect pe care l-au vazut intr-o revista dar nu sunt siguri de unde sa înceapa sau cum sa mearga in directia pe care au vazut-o. Daca ne puteti furniza imagini cu efectul pe care îl cautati, noi putem atunci pune împreuna un pachet de lumini profesionale, pentru a satisface nevoile dumneavoastra si putem gasi toate posibilitatile care se potrivesc viziunii dvs. si se incadreaza in bugetul de care dispuneti.

Noi folosim LED-uri pentru iluminat aproape exclusiv in toate evenimentele la care contribuim cu lumini. Acestea sunt optiuni mai sigure si mai ecologice, deoarece nu sunt becuri care pot arde sau care pot fi inlocuite ci sunt lumini care consuma foarte putina energie si nu degaja caldura. Diodele emitatoare de lumina sau LED-urile sunt ultimele aparitii în ceea ce priveste iluminatul. Acestea nu emit practic caldura, au culori adânci si foarte saturate si sunt foarte utile pentru a personaliza si controla modul în care arata lumina. Ele pot recrea aproape orice culoare pe care un televizor o reda. Va prezentam mai jos, unele efecte de baza, care sunt realizabile cu lumini arhitecturale.

Tonuri de culoare – Perdea de lumina Efectul cel mai popular este acela de tonuri de culoare. Acestea pot fi fie setate la o culoare statica sau pot fi create nuante, prin culori ce se schimba la diferite viteze. Poate doriti o culoare statica atunci cand invitatii sosesc sau in timpul cinei si doriti apoi ca luminile sa se estompeze încet la partea de dans.
Fascicole de lumina Puteti solicita un fascicul concentrat de culoare pe anumite obiectie ale salii. O idee extraordinara pentru set-up-ul evenimentului dvs. este folosirea fasciculelor de lumina pentru a adauga un plus de luminozitate salii sau pentru a evidentia tortul sau coloanele salii. Concentrarea fascicolelor de lumina la iesirile si intrarile din sala poate fi un detaliu frumos. Culorile se pot schimba rapid sau se pot schimba in ritmul muzicii. Cu o telecomanda putem opera si programul de efecte, prestabilite din timp, astfel încât iluminatul va fi exact ceea ce va doriti.
Lumini ambientale plasate sub mese Acest efect poate arata foarte bine, in cazul unui bar sau chiar in cazul mesei principale. Având lenjerie de culoare alba în jurul mesei si plasand una sau mai multe lumini de interior, sub masa, se poate adauga o tenta de culoare la mesele din sala si acestea pot arata foarte îngrijite si elegante.
Luminatul meselor Poate doriti sa adaugati tente de lumina colorata pentru fiecare dintre mesele invitatilor. Prin iluminarea cu LED-uri putem ridica luminile si proiecta culori deschise pe mesele tuturor invitatilor dvs. Acest lucru poate fi folosit pentru a crea o atmosfera de lounge sau pentru a adauga un anumit feeling salii.
Lumini arhitecturale Iluminarea iesirii sau intrari din sala poate fi un efect extraordinar pentru fotografii pe timp de noapte. Daca va doriti o iesire din sala sclipitoare sau ati dori ca prin iluminat sa se stabileasca starea de spirit a petrecerii dvs. atunci atat pe exteriorul locului de desfasurare al evenimentului, precum si în interior, luminile tip led pot da un efect extrem de potrivit si elegant.

Când va planificati bugetul nuntii, botezului sau evenimentului dvs. luati in considerare si iluminatul. Renuntand poate doar la o mica parte din costurile pentru aranjamentele florale, baloane sau alte tipuri de decoratiuni puteti adauga la nunta dvs., intr-o maniera necostisitoare, elegantul impact al tonurilor de culoare creat de lumini. Luminile, ca si decoratiune, nu-si ating scopul doar la inceputul evenimentului, ele indeplinesc un rol esential si anume permit florilor si altor decoratiuni sa straluceasca pe tot parcursul evenimentului. Când este întuneric in sala si se primesc oaspetii se observa intotdeauna luminile si ele dau o anumita aura intregului eveniment iar in acel moment realizezi cât de multa valoare se adauga evenimentului tau prin lumina si culoare. Luminile arata foarte bine si în fotografii, transformand orice lucru ce pare a fi insignifiant intr-un detaliu extraordinar – ceea ce va face nunta ta evenimentul minunat ce merita sa fie.

Lucram intotdeauna in cooperare cu dumneavoastra pentru a veni cu cea mai potrivita optiune de iluminat, care va scoate in evidenta cu adevarat nunta sau evenimentul dvs si va face ce acesta sa ramana in amintirea invitatilor ca un eveniment cu adevarat unic. Putem lucra în cadrul bugetului dvs. pentru a crea cel mai mare impact la un pret excelent.

Daca aveti intrebari legate de preturi si mai multe informatii ne puteti

contacta la nr 0762 847 847  Costel Dumitru.

 

Premium Wordpress Themes Free Wordpress Themes