Sonorizari

Sonorizari si Dj
Muzica este elementul cheie al oricărui eveniment, dar mai ales al unei nunţi. De aceea nu trebuie să vă grabiţi atunci când alegeţi dj-ul sau firma care să asiguresonorizarea.

Planificarea unui eveniment este un lucru foarte serios
Noi vă putem ajuta. Ceea ce ne preocupă este să vă creăm o atomosferă placută. în timp ce alţi DJ se dezlanţuie fără discernământ, noi căutam să vă asigurăm o atmosferă de neuitat, de distracţie, fără a face circ din asta. Cu ajutorul colecţiei noastre de muzică vă punem la dispoziţie nenumărate genuri muzicale.
Asigurăm consultanţă gratis, fără nici o obligaţie
Cât vă costă?
Pentru început, nimic. Puneţi doar mana pe telefon şi sunaţi fără nici o obligaţie.Vi se va răspunde la toate întrebările fără a vă determina să luaţi o decizie în grabă. Chiar vă recomandăm să căutaţi şi alte servicii de gen pentru a face o comparaţie. Pentru noi gradul dumneavoastră de confort este foarte important. Preţul pentru serviciile noastre este convenabil, urmărim să-l stabilim în funcţie de bugetul alocat de fiecare, însă nu facem niciodată rabat de la calitatea serviciilor. Scopul nostru este de a asigura o atmosferă relaxată şi plăcută.Servicii profesionale personalizate

Full Event este deţinută de Dj Costy şi de către grupul selectat de DJ radio profesionişti în organizarea de evenimente. Dj Costy a debutat cu Full Event în anul 2004. Dj Costy a urmărit să adune un grup de DJ profesionişti cu experienţă şi cunostinţe în domeniu, care să asigure o atmosferă deosebită şi nu spectacole de circ. Pasiunea lui Dj Costy pentru acestă activitate a crescut repede şi odată, cu ea şi reputaţia lui. Foarte repede Dj Costy a pus bazele unui grup mare de DJ profesionişti, experimentaţi în nunţi, botezuri, aniversări, evenimente corporate, evenimente diverse şi karaoke.

Încă de la primul contact şi până în ziua în care urmează să aibe loc evenimentul Dj Costy este disponibil pentru consultaţii nelimitate. Dj Costy va raspunde la toate întrebările dumneavoastră, vă va furniza informaţii şi vă  va ajuta să organizaţi cu succes evenimentul dorit.

Fiecare eveniment este unic în felul lui şi trebuie să fie potrivit cu personalitatea şi cu stilul dumneavoastră. Vă invităm să experimentaţi avantajele pe care le aveţi în alegerea unei echipe profesioniste şi pline de abnegaţie cu ajutorul căreia vă sunt asigurate distracţia şi veselia.

Dj

Poate cea mai interesantă dezbatere când sunteţi în febra pregătirilor de nuntă este alegerea muzicii. Părerile părinţilor nu sunt împărtăşite integral şi de copii, dar pe de altă parte, unii dintre invitaţi – şi nu sunt puţini – au vârsta părinţilor şi nu vreţi ca ei să plece acasă dezamăgiţi. Să fie o orchestră sau un dj?

Nu încape nici o îndoială: muzica poate să facă sau să strice o nuntă. Este sufletul petrecerii şi poate să trimită oamenii acasă cu chipuri vesele şi picioare săltăreţe sau cu feţele schimonosite de grimase. E de la sine înteles că va trebui să angajezi cea mai talentată formaţie sau dj –ul cu cele mai îndemanatice degete.

La recepţia de nuntă, aproape că putem spune că muzica este cel mai important lucru. Sigur, contează şi locaţia, şi meniul, dar, de obicei, nuntaşii vor să se distreze , nu neapărat să mănânce într-un loc fastuos.

Sigur, te vei gândi dacă să angajezi o formaţie sau un DJ. În ambele cazuri, cel mai bine este să iei în calcul gusturile invitaţilor tăi, şi nu numai ale tale.

Avantajul unui DJ bun este acela că poţi avea muzică bună pentru toate gusturile invitaţilor tăi, de la dance, rock şi pop, la hore, sârbe şi strigături. Astfel îi vei putea mulţumi pe toţi – şi pe tineri, şi pe bătrâni.

Muzica o vei alege împreună cu DJ-ul, dar, de-a lungul recepţiei există câteva momente care “cer” melodii speciale. De exemplu intrarea în restaurant se face pe acordurile Marşului Nupţial, sau cum se mai spune, al Miresei. Un alt moment important este aducerea tortului, când , de cele mai multe ori se sting luminile iar DJ-ul optează pentru Marşul lui Radeski.

Daca aveti intrebari legate de preturi si mai multe informatii ne puteti

contacta la nr 0762 847 847  Costel Dumitru.

 

Premium Wordpress Themes Free Wordpress Themes